Thursday 23 February 2012

Læse det, jeg tør dig


Alle er smukt. Lad ikke nogen fortælle dig andet. Hva så hvis du har en fødsel mærke? Så hvad nu hvis du har fregner? Hvad nu hvis din hud farve er mørkere, end hvad folk ville definere som normalt.
Hva så hvis du har bumser? Nogle værste end normalt? Hvem bekymrer sig? OMG . Bumser. De har tænkt sig at dræbe universet. Nej Du er i stand til at slippe af med dem. Men nogle mennesker vælger ikke at tro, at. Bumser er i stand til at gå væk, til sidst. Må ikke tage det til hjerte, når folk kalder dig "bums ansigt" eller noget lort.
Fuck dem. Du er bedre end det.
Hvad så hvis du er asiatiske.
Hvad så hvis du er amerikaner.
Hvad så hvis du er indisk.
Hvad så hvis du er dansker.
Hvad så hvis du er tysker.
Hvad så hvis du er afrikansk.
Hvem giver en skid. Hvor du kommer fra. Hvor du blev født. Har ikke gøre dig noget mindre af en person. Det betyder ikke noget. Du er smuk.
Hvem bekymrer sig hvis du er lidt over vægten. Du kan ændre dette. Ikke at du skal. Men du kan.
Hvem bekymrer sig hvis du er meget overvægtige. Du kan ændre dette. Ikke at du skal, men du kan.
Hvem bekymrer sig om, hvis du er under den gennemsnitlige vægt. Du kan ændre dette.
Hvem giver en skid, hvis du angiveligt har "kanin" tænder. Det hedder bøjler. Men ved du hvad? Deres grimme personlighed vil aldrig være i stand til at ændre. De er, hvem de er. Og hvis de føler behov for at sætte folk ned for, hvad der gør andre mennesker unikt. Så de er ikke meget af en person. De er ingenting. Intet andet end en patetisk menneske, der aldrig vil lære og ender med noget med den måde, de behandler folk.
Skønhed kommer i alle forskellige former og størrelser. Der er ikke kun én type smuk. Uden en personlighed. Du har ikke noget. Du behøver ikke at bære toppe, som ikke dækker dine bryster. Du behøver ikke at bære toppe, der viser din mave. Du behøver ikke at bære huden stramme jeans til at se "hot." Du behøver ikke at bære en mager lille kjole er det knap dækker din røv til at se godt ud.Du har ikke brug for den motherfucking kage af make up.
Du behøver ikke at komme ud som en Oompa loompa til at se fantastisk. Fuck hvad samfundet normalt ville definere som "smuk".
Fuck samfundets forventninger. Fuck hvad andre mennesker tænker. Disse ting gør dig unik. Disse ting gør dig hvem du er.
De gør dig. DU. Og du tilfældigvis være smuk. Fuck hvad andre mennesker kan sige. Fuck de mennesker, der peger ud af dine fejl. Du er allerede over dem.
Du behøver ikke føler behov for at påpege deres fejl, for at elske, hvem du er. Så længe du er stolt af hvem du er, og du elsker dig selv for, hvem du er. Alle vil elske dig for hvem du er. Du lytter til mig. Du er smukke, på hver eneste mulig måde. Kan du ikke tør lade nogen fortælle dig andet.


Som for fyre.
 Hvem bekymrer sig om, hvis du er smart? Og ved du hvad? Nerd. Er en kompliment. Du er smartere end de fleste af de mennesker i din klasse, og de er bare misundelige. De er jaloux, at du opnå mere i dit liv, end de er med deres.
Har du bumser? Jesus. Big skide Whoop. Pas på. Bumser.
Fik en "lille" pik i henhold til dig selv? Ja godt. Hvis du ikke har indset nu. Hvis du har fundet, at rigtige pige for dig. De kunne ikke give to shits om din  pik størrelse. Ja, du hørte mig. Vi giver ikke en flyvende fuck. Om dick størrelser.
Du behøver ikke at have abs. Okay?
Du behøver ikke at have rodet blonde strand hår.
Du behøver ikke at holde alle dine følelser for dig selv. Du kan lade det ud. Hvad? Det er "piget" er det? Fuck andre drenge, der ikke er modig nok til at eje op og sige. "Ved du hvad. Jeg er ikke okay. "Og være i stand til at lade det ud. Du er kun menneskelig.
Fik en lille smule fedt på ya? Ingen giver en fuck. Du kan, men ingen andre gør. Hvis nogen har noget at sige til dig om din vægt. Ved du hvad. Flagre det. Ingen sagde, at du skulle være tynd. Eller har en seks pack at være smuk.
Der er flere definitioner af flotte så de dumme dem, du ser på tv og i blade.
Du er mor fucking smuk.
Fuck de stereotyper.
Du behøver ikke mavemuskler for en pige at falde pladask for dig. Til hver eneste pige og dreng i verden.


Du er fucking smuk. Du er smuk. Fuck hvad alle tænker. Fuck de mennesker, der kalder dig grimme. Du kan være "grim." Til dem. Men ved du hvad? Til en anden. Du er Drop Dead mor fucking fantastisk. Fuck hvad andre folk siger og tænker. Du er dig. Og du er smuk. Du er smuk. Alle de ting, der gør dig DIG. Er unikke. Skilte med det. Fuck resten. Uanset om du vælger at tro, at du er smuk eller lækker. Er helt op til dig. Du kan tro, hvad du ønsker at tro. Men uanset. Dette er sandheden, og en dag du nødt til at acceptere det faktum, at du er.


Hold dig smuk.

14 comments:

  1. Jeg er delvist enig... Syntes desuden at teksten er lidt dobbeltmoralsk ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvordan er det dobbeltmoralsk??
      dobbeltmoralsk= hypocritical
      hypocritical = of the nature of hypocrisy, or pretense of having virtues, beliefs, principles, etc., that one does not actually possess.
      Det jeg skrev tror jeg på, det er ikke dobbeltmoralsk.

      Delete
  2. Replies
    1. Hov, mente self selvmodsigende xD Sorry ;)

      Altså du siger at alle er perfekt og helt unikke og smukke osv (fair nok enig i den del og godt skrevet osv :b) Men samtidig så syntes jeg at det virker som om at folk, ifølge det du skriver, som ikke er enige i det du skriver eller ikke opfører sig "rigtigt" bare kan "fucke af" og de er bare grimme osv... Syntes ikke heelt at det hænger sammen med resten af det du skriver? :)

      Delete
    2. -.-" nu har jeg failet to gange xD skulle have været en kommentar til min egen kommentar xD

      Delete
  3. Hvad så hvis du er asiatiske.
    Hvad så hvis du er amerikaner.
    Hvad så hvis du er indisk.
    Hvad så hvis du er dansker.
    Hvad så hvis du er tysker.
    Hvad så hvis du er afrikansk.

    Men hvis du er franskmand, kan du fanme godt bare skride!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahaha, det siger jeg ikke :P
      Hvad så hvis du er asiatiske.
      Hvad så hvis du er amerikaner.
      Hvad så hvis du er indisk.
      Hvad så hvis du er dansker.
      Hvad så hvis du er tysker.
      Hvad så hvis du er afrikansk.
      Hvem giver en skid. Hvor du kommer fra. Hvor du blev født. Har ikke gøre dig noget mindre af en person.

      Delete
  4. Altså du siger at alle er perfekt og helt unikke og smukke osv (fair nok enig i den del og godt skrevet osv :b) Men samtidig så syntes jeg at det virker som om at folk, ifølge det du skriver, som ikke er enige i det du skriver eller ikke opfører sig "rigtigt" bare kan "fucke af" og de er bare grimme osv... Syntes ikke heelt at det hænger sammen med resten af det du skriver? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jeg siger at alle sammen er smuk, og at folk skal fusk af hvis de kan ikke accepter dig ffor hvem du er. Og jeg skrev ikke at de var grim, jeg saged at de havde grim personlighed.
      "Deres grimme personlighed vil aldrig være i stand til at ændre. De er, hvem de er. Og hvis de føler behov for at sætte folk ned for, hvad der gør andre mennesker unikt. Så de er ikke meget af en person. De er ingenting. Intet andet end en patetisk menneske, der aldrig vil lære og ender med noget med den måde, de behandler folk.
      Skønhed kommer i alle forskellige former og størrelser. Der er ikke kun én type smuk. Uden en personlighed. Du har ikke noget."
      Jeg siger at alle er smuk, men hvis du er en person som kan godt lige at nedstige folk, så har du en grimme personlighed.Du stedvig smuk men ikke rat meget af en gode person.

      Delete
    2. Ja, det er jo det jeg mener xD Du siger at alle er smukke - men så kan du jo ikke også sige at nogen har en grim personlighed... - Det hænger i hvert tilfælde ikke sammen i min hjerne... Men er enig med runa i at det er godt skrevet - og giver dig 100% ret i det meste du skriver... Er bare ikke enig i at nogen har en grim personlighed, bare fordi at de ikke kan få øje på "det smukke" i en person... Eller i at folk kan have en gennemgående "grim" personlighed, som de ikke kan ændre!? Selvfølgelig kan man da det! Alle har jo gode og dårlige ting ved dem - også folk som måske rækker lidt for meget ned på andre... Det betyder jo ikke at de ikke har gode punkter - bare at de fx. har det sværere end de fleste andre, og at de måske ikke takler lige det så godt... Men det betyder jo ikke at de ikke kan ændre det, vel? Syntes at du lidt tegnes et billede af at hvis nogen ikke lige bryder sig om en enkelt ting ved dig - så er det nogle "onde/grimme" personer hele vejen i gennem - og det er jeg ikke enig i! Det du ser der er jo bare en af deres ikke så gode sider - og det betyder jo ikke at de ikke har nogle gode sider! - er vi helt uenige? :) I min verden er alle både smukke udenpå og indeni - men det betyder jo ikke at man ikke har nogen svagheder ;)

      Delete
    3. Er især MEGET uenig i dette stykke :) :
      "Deres grimme personlighed vil aldrig være i stand til at ændre. De er, hvem de er. Og hvis de føler behov for at sætte folk ned for, hvad der gør andre mennesker unikt. Så de er ikke meget af en person. De er ingenting. Intet andet end en patetisk menneske, der aldrig vil lære og ender med noget med den måde, de behandler folk."

      Delete
  5. Elsker den måde du skriver på Sannon! Jeg kunne sidde i flere timer, og tænke på det du skriver. Filosofere over dine holdninger, og jeg kan kun give dig ret. Jeg tror at du har evnen til at forandre mennesker. Smukt smukt smukt! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak Runa <3 Er glad for at der er nogen som kan lide den <3

      Delete